2022-05-03

Venster van de wereld · People’s Gate · Future Mirror: Drie van Peking Winter Olympics

作者 admin

Venster van de wereld · People’s Gate · Future Mirror: Drie van Peking Winter Olympics

Wacht even in de enquête.

Als u geen reactie hebt, ververst u deze pagina World World · De deur van de mensen · Toekomstige spiegel: Drie van de Olympische Olympische Spelen in Beijing, de plaatsvervangende decaan van Zhang Wenhai Beijing Dance Academy of Education The Director Of Spring and Cold, de Winter Wees uitgeput, de wind en de dag zijn warm, en alles groeit.

2022 Peking Winter Olympische ceremonie valt samen met de lente, in het geval van bidden, China en de wereld blazen met sportevenementen, verwelkomen het nieuwe jaar. Het is een seizoen in de besneeuwde hemel om het komende festival te vieren, en toont ook een nieuwe lente samen.

Sindsdien de heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige heilige De opening van de 24e Winter Olympics in China heeft Beijing A World’s First Shuangyao-stad gemaakt, en de Olympische Winterspelen bieden een uitstekende historische fase voor het bevorderen van Chinese cultuur en het vertellen van Chinese verhalen. De Olympische Winterspelen wordt de Chinese natie van de culturele communicatie, het realiseren van de "poort van de mensen" en de toekomst van de poort van de mensen van wetenschap en technologie en onderwijs. Zhang Wenhai World Window: Snow Falls Xuanyuan Terrace Candlelong Qijing Hua, Guang Yao zei. Yanshan Snowflakes zijn groot en de film blaast Xuanyuan Table. De openingsceremonie van de Olympische Spelen van Beijing Winter gebruikt Meer dan 90 Sneeuwvlokken vertegenwoordigen 91 landen en regio’s. Zijing en elegante sneeuwvlokken worden gegeven aan de lichaamstemperatuur door de Guideworth en de komst van de Olympische toorts wordt verwelkomd door de gidsen.

"Sneeuwvlok" van over de hele wereld is verzameld in Beijing, de groep is als dekking, verbrandt hetzelfde, op zoek naar hetzelfde verschil, op zoek naar een gesprek in het geschil, en gezamenlijk een menselijke lotgemeenschap bouwen.

2022 De Olympische Spelen van Beijing Winter is niet alleen een raam om China te kennen, maar ook een raam van de wereldbeelatie en de Chinese beschaving.

  Op de avond van 4 februari werd de openingsceremonie van de 24e Winter Olympische Spelen gehouden in het National Stadium van Beijing. De afbeelding toont de link "Een sneeuwvlok" op de openingsceremonie. Xinhua News Agency Reporter Xue Yu’s foto vereist taalmedia en de visuele afbeeldingen van vandaag worden vandaag de belangrijkste manier van menselijke uitwisseling. Beijing is de 24e Winter Olympische Spelen van de Wereld, en de openingsceremonie van 4 februari valt samen met het Li Spring Festival in de Chinese maankalender, dus de vierentwintigste beademing is het hoofdidee geworden van de Olympische Countdown Winter Olympics. Snelle fotografie en vertraagde fotografie, kruis-clip van de kou en tint, grote scène Avatar en microscopische close-up, animatie en visuele effecten … van de wind, de regen, de regen voor de maan is de witte draak van De geboortestad, van de herfst, koud tot de kou, Zhang Yimou leidde het directeursteam, toonde een weergave van het audiovisuele feest van de oude landbouwbeschaving van China in China. Video is verlaten in culturele uitdrukking, de narratieve strategie van 2008 Peking Olympische Spelen, niet langer het volgen van de grote gevoelens, maar het toevoegen van een menselijke visie in het beeld, zijn de Chinese mensen zelfverzekerd en het introverte nationale karakter wordt voorgelegd aan de wereld. Op de avond van 4 februari werd de openingsceremonie van de 24e Winter Olympische Spelen gehouden in het National Stadium van Beijing.

Dit is de link "Een sneeuwvlok" op de openingsceremonie. Xinhua News Agency Reporter Liu Xun, "The Ice Pier" Snow Bollery "" Ice Ribbon "" Snow Relief "" Crystal Shoes "" Snow Tour Dragon "is ontworpen van mascotte naar het veld en er is geen Chinese cultuur. De charme van de Chinese cultuur.

Het passeren van de Chinese cultuur en praten over de Chinese verhalen is uitgegroeid tot de historische missie van de Olympische Winterspelen, met de nadruk op de hoeksteen van de traditionele cultuur, het luisteren naar vandaag in de echo van de geschiedenis.

In 2022 heeft de firestock van de Olympische Winterspelen van het model elementen van het "respect" van de Chinese oude geschenk aangenomen, de bovenste regel strekt zich uit rond, weerspiegelt het wereldbeeld van de Chinese natie om toegang te krijgen tot de inclusiviteit; "Respect" is het symbool van de status en generaties in China, in de moderne tijd Meer意is respectvol en respect, de Olympische Winterspelen is "respect", zoals de fakkel, weerspiegelt de dubbele respect voor de Olympische Sport en buitenlandse vrienden. In termen van textuur ontwerp wordt Xiangyun patroon ontwikkeld van beneden naar sneeuw, ter vervanging van de traditionele brons schitterend mysterieus beest, kleur aan de cyaan veranderen in rood en wit, rood is warm en passie, wit wil sneeuwvlok romantische en onschuldig.

Ook de mascotte "Ibamed" kunt ook de bewust van de oude gebruiken. Ice is een sterke en pure symbool, en de pier staat voor sterk en schattig. "Ice Pier" is gebaseerd op China’s nationale schat panda als het prototype, met een gevoel van technologie Saibo’s, draagt supervulsive ijskristal schelpen op het Panda hoofd.

De inspiratie van het hoofd shell komt van het ijs en sneeuw sport beschermende helm, de inspiratie van de kleurrijke stam uit de "ice lint" locatie van de Olympische Winterspelen, de stroom van de lijn symboliseert het ijs en sneeuw beweging en 5G high-tech .

De mascotte vervoert de goede kwaliteit van de Chinese natie, inclusieve en vriendschap, als gevolg van China’s streven naar uitmuntendheid, het bouwen van een gemeenschappelijk orgaan van het menselijk lot en de toekomst tegemoet. Als zus van de Olympische Spelen van 2008, 2022 Olympische Winterspelen Beijing is meer rust en vertrouwen in connotatie en expressie, niet langer het kleuren van de perfectionisme in de vorm, op basis van "het verzorgen van de Chinese verhalen" Alle landen over de hele wereld werken samen . De Olympische Winterspelen Beijing heeft gedaan om een ventilator voor de wereld te openen, ik heb je lot raam, laat de "sneeuwvlokken" van alle landen in China, laat de wereld te begrijpen China en laat China te gaan naar de wereld.

  De deur van het volk: Brandende Sneeuwvlokken op 4 februari, de openingsceremonie van de 24e Olympische Winterspelen in het Nationale Stadion van Peking.

De afbeelding toont de prestaties voordat de openingsceremonie.

Xinhua News Agency, Li Ziheng, "Burning Sneeuwvlokken, Warm concentraten Me Hij en You, Remote Tree Hang", Composer Chang Shilei vergelijkt de vrijwilligers van de Olympische Winterspelen naar de sneeuwvlokken, "Sneeuwvlokken niet branden … De vrijwilligers zullen Alle relevante verschijnen plaats in de Olympische Winterspelen is een soort van jeugdig gevoel is een soort liefde en toewijding.

Na de opening van de Olympische Winterspelen, zijn er sneeuwvlokken overal, vrijwilligers van over de hele wereld om hun tijd en energie te wijden, en de Olympische Winterspelen. "De Olympische Winterspelen maakt vrijwilligers van achter de schermen, en de focus op deze zwijgende mensen van achter de schermen, in aanvulling op aandacht te besteden aan vrijwilligerswerk of het zingen van de theme songs tot vierkante dansvoorstellingen, Olympische Winterspelen Sociale Grassroots personeel en de gewone mensen hield ook, als Zhang Yimou, de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen, "We benadrukken people".

2022 Olympische Spelen in Peking Winter overtroffen 2008 ster narratieve strategie?n, beginnen te proberen het podium op om "Su" geef, het geven 1.365 gewone mensen in de school, de gemeenschap en de kleuterschool, met behulp van het leven structuur en vrije speelstijl De actie paragraaf vervangt de gehele professionele prestaties.

Vandaag de dag, 2022, iedereen is een molecuul dat zilver verpakt, en elke "sneeuwvlok" kan in het oog springende schittering te verbranden. Op de avond van 4 februari werd de openingsceremonie van de 24e Winter Olympische Spelen gehouden in het National Stadium van Beijing. Dit is de "Malan Flower Child Choir" zingen in de openingsceremonie met Grieks. Xinhua News Agency, de Cao Olympische verslaggever Canotian Winter, laten meer jongeren en studenten deelnemen aan de Olympische Winterspelen, de verantwoordelijkheid, niet alleen in overeenstemming met het concept van de Olympische het onderwijs, maar wijst ook op de communicatie en de toename van de mensen de seksuele opvoeding.

De staat stelt onderwijs te richten op studenten, zorgen voor studenten, dienen de studenten, want van de dingen, en nieuw. De Winter Olympische Spelen in Beijing is de beste full-time het opleiden van mensen, en de full-scale opvoeding van mensen. De leerlingen die deelnamen aan de Olympische Winterspelen lijken de routine onderwijs op school te breken. Het is eigenlijk het verplaatsen van de kleine klas naar de grote maatschappij, verhuizen naar een breder podium, de voortzetting van het onderwijs en het opleiden van mensen aan de lijn grootschalige activiteiten, laat kennis "live", laat het handboek "vers".

Tight "Little I" met het land, de "grote me" van het volk, en resoneren met de tijd. Dit is een levendige "mooiste class". Op de avond van 4 februari werd de openingsceremonie van de 24e Winter Olympische Spelen gehouden in het National Stadium van Beijing.

De foto toont de nationale vlag van de Volksrepubliek China. Xinhua News Agency, Chen Yizhen, de Olympische Winterspelen, Ik overweeg de socialistische denken van de Chinese kenmerken in Xi Jinping, met betrekking tot het geslacht van de mensen en de nationale gezondheid als een van de belangrijkste uitingen, en er is geen compleet en goed-off. "Bringing 3 miljoen mensen om deel te nemen in het ijs en sneeuw beweging" is geen slogan, maar de specifieke initiatieven in de Olympische Winterspelen van Beijing bod werd bevorderd en perfect. De fusie vernieuwing van culturele en sportieve reizen helpt om sport en fitness een levensstijl van de mensen, waardoor gezonde China te bouwen en verbeteren van het imago van de grote land. Nationale Fitness is een belangrijke basis voor de groei van iedereen en het realiseren van geluk. Het belangrijkste doel van toepassing zijn op de Olympische Winterspelen van Peking is om de snelle vooruitgang van ijs en sneeuw beweging van mijn land te bevorderen, en het bevorderen van de uitgebreide ontwikkeling van nationale fitness.

Woorden moeten zorgen, het werk, stap voor stap, in het onderzoek communiqué uitgegeven door de National National Physical Monitoring Center 2021 moet worden, is het aandeel van het aantal mensen die vaak deelnemen aan oefening in 2020 een procentpunt in 2014 toegenomen, het aandeel te bereiken% .

Volgens de Sports Project van de Olympische Winterspelen, volgens de People’s Daily, aangezien de Self-tewerkstelling van de Olympische Winterspelen, de slogan van "300 miljoen mensen namen deel aan het ijs en sneeuw beweging", met ingang van 2021, de nationale ijs en sneeuwsporten deelnemers 100 miljoen mensen bereikt, het land Er zijn 654 standaard ijs rijen, die met 317% zijn gestegen vanaf 2015, er zijn 803 indoor en outdoor ski-slots, die met 41% zijn gestegen vanaf 2015.

  Op de avond van 4 februari werd de openingsceremonie van de 24e Winter Olympische Spelen gehouden in het National Stadium van Beijing. Dit is de link "Sneeuwvlok" bij de openingsceremonie. Xinhua News Agency, CAO kan, meer en meer mensen worden verliefd op ijs en sneeuw, "300 miljoen mensen om deel te nemen aan het ijs- en sneeuwbeweging" doelen zijn in principe gerealiseerd.

Beijing Winter Olympics is verantwoordelijk voor de historische taak om nationale fitheid te bevorderen en de mensen te profiteren.

Van het bevredigen van de temperatuur en vol gezondheid, wandelt China op een Kangzhuang-avenue die wordt gezegend door de mensen, die de mensen profiteert en door de mensen wordt gerespecteerd. Toekomstige spiegel: vliegende sneeuwveer naar de winter Olympische Spelen, 393 meter lange, groene flexibele staven die zullen schijnen, zullen een visueel feest hebben voor het globale publiek, zoals de golven van de veertarwe, zoals de herfstbladeren, zoals de herfst die de bloemen open zijn als de wortel van de winter. Deze uitvoering vereist zeer hoge vereisten. Alle prestatie-ritme en puntuitlijning moeten van tevoren op de computer zijn. De locatie en het perspectief van elke acteur moeten strikt reguleren, misschien kan het vermogen van de acteur bedienen en het actieverstel kan echter worden verbeterd. De afstand tussen de actoren en de hoek van de staafrotatie moet worden gepresenteerd door de nauwkeurige berekening van de computer.

De openingsceremonie van deze Olympische Winterspelen weerspiegelt volledig de empowerment van kunst, het vogelnest heeft voor het eerst een volledig LED-beeld bereikt voor de eerste keer, 50 frames in een seconde, en de beeldkwaliteit bereikte 16K.

De openingsceremonie van de Olympische Winterspelen passeert het schermafbeelding, visuele effecten, live-uitvoeringen en apparatuur art. De gehele openingsceremonie geeft mensen een meedogenloos temperament.

Wetenschap en technologie beschermt niet alleen de kunst, maar bevordert ook de giek van sport. Op de avond van 4 februari werd de openingsceremonie van de 24e Winter Olympische Spelen gehouden in het National Stadium van Beijing.

Dit is een aftelprocedure. Xinhua News Agency Reporter Yang Lei-brandstof wordt toegepast op relaisoorts, kan het gebruik van bestek, de promotie van elektronische tickets, de ecologische restauratie van de "ecologische reparatie" en andere milieufilosofie … Beijing Winter Olympische Spelen ten opzichte van de Olympische Spelen van 2008, Olympische Spelen, , meer gefocust eigentijds en toekomst, met "eenvoudig, veilig, prachtig" als het principe van de schepping, cre?ren een groene Olympische Spelen en Technologie op groene Olympische Spelen en Technologie. De hulp van technologie aan de groene Olympische Spelen is overal, en het nastreven van groene Olympische Spelen weerspiegelt niet alleen de verantwoordelijkheid en de verantwoordelijkheid van China als het grote land van de wereld, maar het verlaten van het volk van Qingshan groen water in de wereld. Zoals algemene secretaresse Xi Jinping zei: "Het is noodzakelijk om wetenschappelijke en technologische, wijsheid, groene, zuinigheid, aandacht te schenken aan het gebruik van geavanceerde technologie betekent, strikt energiebesparende en milieubeschermingsvereisten implementeren, de ecologische omgeving en culturele relikwie?n ten goede komen , en toon Chinese stijl.

"Het Chinese wetenschappelijke onderzoeksteam gaf het internationaal gebruikte freon-koelmiddel op en ‘s werelds meest milieuvriendelijke nieuwe koolstofdioxide-koelmiddel werd gebruikt in de vier Ice Project-locaties, en de koolstofemissies in de Olympische Winterspelen benaderde Zero-prestaties. Internationaal Het Olympisch Comité Beijing Winter Olympics Co?rdinatiecomité Voorzitter Xiao Samalach Geprezen China "Hurfer aan het groene kantoor bereikte niet alleen de inzet van koolstofneutralisatie, maar bood ook ervaring voor de duurzame ontwikkeling van de Olympische Spelen." Tegelijkertijd, goede Olympische Winterspelen Epidemische preventie en -controle, Beijing Winter Olympics Group Committee moeten de eerste keer "Dong Oao" -app hebben gelanceerd, de eerste keer biedt epidemische informatiediensten voor de Olympische Olympische Spelen van de Winter Olympische Spelen, Bouw "Digital Defense" februari, de wind waait, de sneeuw, de lente Digital Technology biedt technologie technologie aan de normale werking van de Olympische Winterspelen, en technologie is de elektronische visie geworden van de Olympische Winterspelen en zelfs Chinese samenleving. Wanneer het licht de spiegel passeert, kunnen ze de toekomst zien.

  Als de opening van de korte film "Future Champion", is de val en klim omhoog de enige manier om het kampioenschap te winnen. Het heeft technologie om te escorteren voor de Olympische Olympische Spelen, en China kan samenwerken om naar de toekomst te gaan.

95% van de openingsceremonie van 3.600 acteurs zijn tieners, van het "vogelnest" tot het "vogelnest" tot de "Dragon Lady", door de Tempering Chinese jeugd gaat volwassen, en de voortgang en de strijdkrachten worden ook Chinese samenleving . De voet.

De jongeren zijn de bloemen die moeten worden geplaatst, de toekomst van de natie en de wereld, de vrijwilligers en acteurs gebruiken de vitaliteit en puur, met het enthousiasme en gepassioneerde brand.

De Olympische Winterspelen valt samen met het Chinese maannieuwjaar, en de tijger heeft de betekenis van dapper onbevreesd en bidden in de Chinese cultuur. Het is glorie en plechtig symbool en kijk oprecht naar uit om zijn glorie in sportarts te oogsten. De Olympische Winterspelen is het eerste wereldwijde sportevenement sinds de epidemie, de historische missie van het overbrengen van de Olympische Geest, alleen verenigen en vriendschap en wederzijds begrip, menselijke wezens kunnen "samengaan in de toekomst."

  CONCLUSIE "OUDIMPELEN OLYMPENS" "Open Office" -concept, bedoeld om culturele interactie en beschavingsmenging te bevorderen, met Chinese verhalen voor de wereld, zodat Beijing een wereldgeori?nteerd venster is geworden. "Plus 300 miljoen om deel te nemen aan de ijs- en sneeuwbeweging" om de culturele inspanningen te leveren om de integratie van innovatie te bereiken, de sporten en fitness een levensstijl van de mensen worden, en transformeren van "diplomatiek diploma" in sportieve divisie "naar de "Sports National Diplomacy", met succes het bevorderen van gezonde China Construction, verbetert het afbeelding van het grote land. Van "提振 国民 气," "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" Tegelijkertijd heeft China in de wereldwijde epidemie met succes multilaterale diplomatieke activiteiten in het hoofdgebied van offline entiteiten gehouden, is de focus van de mensen van de wereld. De epidemie is omhuld, de waarde van de "Ming LAN" in de Olympische Spelen in Beijing in de wereld, kan het internationale volk versterken aan de waarde Consensus van de Olympische Spelen van Beijing Winter.

Mirroring, neon, met "digitale lijn" en jongeren om de Olympische Winterspelen te helpen, "Samen" is het Chinese volk geworden.

  Op de avond van 4 februari werd de openingsceremonie van de 24e Winter Olympische Spelen gehouden in het National Stadium van Beijing.

Dit is een vuurwerkshow. Xinhua News Agency Reporter Liu Xun Photo | Xinhua News Agency Editor’s productie | Shi Yiping.