2001-01-14

"Battlefield 2042" PC-versie toegevoegd aan de eerste pc-trailer aangekondigd

作者 admin

"Battlefield 2042" PC-versie toegevoegd aan de eerste pc-trailer aangekondigd

  Ying Weida en dobbelstenen hebben zojuist aangekondigd dat de PC-versie "Battlefield 2042" licht volgen.

Volgens de Britse Weida zullen dobbelstenen licht volgen om het eclement-effect van het spel van het spel te verbeteren.

Daarnaast ondersteunt het spel ook Nvidia DLSS- en Reflex-technologie. "Battlefield 2042" is het nieuwste werk van het "slagveld" -serie, dat is de eerste persoon die speciaal het spel wordt genoemd. Het spel heeft geen traditionele enkele modus.

Dit werk is gericht op dynamische veranderingen in het slagveld met geavanceerde wapens en apparatuur om maximaal 128 spelers te ondersteunen.

Bovendien biedt het spel ook ongekende schaal en epische vernietiging. "Battlefield 2042" wordt ook gelanceerd met het "slagveldportal". Volgens dobbelstenen, is "Battlefield Portal" een gloednieuw, een gemeenschapsgestuurd platform, kunnen spelers de oorlogsregels veranderen door het "slagveld" land, nu en toekomstige toevallige gevechten te cre?ren, delen en ontdekken.

  "Battlefield 2042" ondersteunt NVIDIAREFLEX- en NVIDIADLSS-technologie. Het spel zal volledig worden vrijgegeven op 19 november 2021 in Xboxone, XboxSeriesx | s, PlayStation4, PlayStation5 en PC’s Steam, Origin and Epicames E-Stores.