2001-01-18

"Cloud" ontmoet "Chinese brug"

作者 admin

"Cloud" ontmoet "Chinese brug"

Een paar dagen geleden, de 19e "Chinese brug" World College Student Chinese Competitie, die werd uitgevoerd door het Chinese Geneeskunde Confucius Institute, Zuid-Afrika, werd met succes gehouden. Deze competitie is het thema "The World", 15 "Masters" van vele hogescholen en universiteiten in Zuid-Afrika, verzamelde "Cloud" en breidt uit voor twee dagen felle concurrentie via online conferentieplatform.

In Talent Display, de deelnemende spelers "Verschillende magische krachten" of kleine test, of tentoonstelling thee of zingen of dansen Figa, de zwaarden zijn zwaarden …

De speech van de deelnemers heeft zowel de betekenis van het leren van Chinese taalcultuur, en er zijn ook lof en spreekt om de epidemie te verenigen en te bestrijden, en de inhoud ligt dicht bij het leven en volgt de huidige aangelegenheden.

Harry Jay, de secretaris van Zuid-Afrikaans hoger onderwijs, zei de afdeling South Afrikaanse hoger onderwijs gefeliciteerd met de wedstrijd, zei hij dat de culturele fase van "Chinese bridge" niet alleen een platform en gelegenheid is om talenten in Zuid-Afrikaanse studenten te tonen, Maar kijk ook uit naar de toekomst en bieden een bredere wereld aan de wereld.

(Reporter Tennda).