2001-01-25

"Internet" Kijk naar het kanaal! "Big Coffee" "Daren" om Yangzhou goed landschap te focussen

作者 admin

"Internet" Kijk naar het kanaal! "Big Coffee" "Daren" om Yangzhou goed landschap te focussen

Uw browser ondersteunt geen weergave van deze video, upgrade naar de nieuwste browser.

Modern Express News (Reporter Zhuang Jianxiang) 10 tot 11 november, Yangzhou Municipal Committee Network Trunke Office hield een "Going Naar een goede plek, internet bekijken Canal" Network Theme Search Activities, meer dan 30 Jiangsu Self-media alliantie-leden, Yangzhou online groot Kant, John Daren en Media Reporters verzamelden zich in Yangzhou Canal, genieten van het Yangzhou-sectie van het Grand Canal, ervaren het landschap van de Canal City, en noteer een prachtig landschap in de vorm van live, video, afbeelding, enz. △ Zoeken Groepsfoto △ Zoeken Groepslid in de opname van deze tweedaagse zoekactiviteit, neemt iedereen de Canal Water Sightseeing-bus, bezoek het Chinese Grand Canal Museum, Jiangdu Water Conservancy Hub, Gaoyou, en voel Yangzhou in de ecologische bescherming van de Canal , Prestaties in bescherming van culturele erfgoed. △ Chinese Grand Canal Museum op de ochtend van de 10e, een bezoek aan de groep van de Baise Water Sightseeing-bus van het goedkope deurplein, door de Oost-Guan Guuru, Wenfeng-tempel, enz., Kwam naar het Museum van China, het Museum van China Museum, het schilderachtige gebied van Sanwan. Het panoramische uitzicht op het Chinese Grand Canal heeft de historische uitstraling en culturele waarde van de China getoond, een modern uitgebreid thema-museum met een canaal integratie van culturele relikwiewering, wetenschappelijk onderzoek, chen en sociaal onderwijs.

Zoeken in een stukje culturele relikwie?n en prachtige tentoonstellingen die het thema van het kanaal weerspiegelen, traceren het oude rijm van het grote kanaal, ervaar de historische accumulatie en humanistische stijl van China’s Grand Canal Waterhed. △ Guadu Gufu Park stuurt vervolgens een groep van canal culturele parken met po?zie en Guuru – Guazuku Park en Wenxin New Landmark – Yangzhou Canal Grand Theatre. △ Jiangdu Water Conservancy HUB 11 DAG, het bezoekende team liep naar de Jiangdu Water Conservancy Hub, verkende de "Jianghuai Mingzhu" -conservancy Cultuur.

Het Jiangdu Water Conservancy-project bevindt zich in de kruising van het Grand Canal Beijing-Hangzhou, het nieuwe kanaal en de Mang-rivier. Het is de bron van het Zuid-China North Model East Line-project. Hub.

Hier, bezoek je groepen om de prachtige blauwdrukken in het noorden van Jiang Qingshui te voelen, in detail dit proces van contant geld op de ontwikkeling van water, basisfuncties en operaties. △ Nadat het China Grand Canal Museum voorbij is, is de visgroep gekomen naar Gaoyou City, door de attracties zoals de oude Yuxi Xi di, Nanmen Street, Yuji City en voelen de hechte relatie tussen Gaoyou en het Kanaal. Standaard met de lens. △ Jiangdu Water Conservancy Hub "Internet tijdperk, als zelfmedia-mensen om de ‘woordvoerder’ van het nieuwe tijdperk te worden, zullen de schoonheid van Yangzhou oude kanaal beter verspreiden, de oude wedergeboorte van de kanaal helpen." Jiangsu sinds Media Alliance Director Chang Ho Chunyin zei dat de nieuwe media hun eigen specialiteiten moeten spelen en de kanaalcultuur in alle richtingen moeten verspreiden. De Modern Express-verslaggever leerde dat het Grand Canal een hoogwaardige culturele promenade is.

Yangzhou richt zich op de bouw van culturele toeristische stadsconstructie, het streven naar een demonstratie van de culturele bandconstructie van het Grand Canal, om de bouw van het Culturele Culturalisme-inzameling van North Jiangcheng volledig te bevorderen, beschermt de "tastbare" "onzichtbare" culturele Erfgoed en verbind het kanaal langs de cultuurhoogtepunten staan ??op, til resoluut de missie van "wedergeboorte van het oude kanaal" op.

Dit is ook een hoog niveau van toeristische competitie. Yangzhou blijft het merkeffect van "The World Culture of the World", "Oost-Aziatische Cultuur Capital" vergroten, om een ??sterke economische en culturele toeristenindustrie te maken, een internationaal gerenommeerde culturele toeristische bestemming, National Tourism Leisure City, laten gaan " naar Yangzhou om het kanaal te zien "een helder stadsmerk worden.

(Fotografie Mendron) gerelateerde aanbevelingen.