2001-01-29

"Flying Green Eagle" is een sterke ecologische armoedebestaling

作者 admin

"Flying Green Eagle" is een sterke ecologische armoedebestaling

Vliegend om groene bergen en groene heuvels te bouwen, rekening houdend met het doel om de armoede te putten. Nadat het de "tijdmodel" heeft toegekend, de luchtmacht van de tijden, een groot team van transport zoeken en reddingsgroep, een groot aantal geavanceerde daden, ontslagen, in het leger van alle lagen van het leven, om een ??ecologische beschaving te construeren In het leger, en het geloof van ecologische armoedebestrijding de zal een beetje geven en een beetje lof geven voor de historische bijdrage aan het binnenlandse transport – 5 vliegtuigen in het vliegende bebossing en winddicht zand. De meerderheid van de officieren en mannen zei: "Flying Eagle" Red Track and Poverty Leiding, die het People’s Army benadrukt om naar Party-geboden te luisteren en de politieke kenmerken van het feest aan te brengen, het publiek te beoefenen, de onschuld van het rode gen te vatten. Om de 100-jarig jubileum van de oprichting van de Chinese Communistische Partij te vieren met uitstekende resultaten met hun voorbeelden, onvergetelijk, onthoud de missie, niet-aflatende.

"Het nieuwe tijdperk bereidt zich voor op de oorlog en de armoede van armoede en de directeur van de luchtmacht de luchtverdediging base politieke werkafdeling, regisseur Ling Gang heeft de geavanceerde daden van" Flying Eagle "geleerd. Gewoon een militaire sterkte; elke implementatie van een Poverty-verloefingsproject, een peuterpotentieel verzameld; eenmaal een gezamenlijke hulp, zullen we een collaborative vermogen hut, en we hebben de meest solide nagalm van de berg. "Net behaald Zhang Yuliang, vliegdekschip, gecertificeerd, zei:" Vliegend In dezelfde blauwe lucht in het moederland bewaakten ze het noordwesten van het moederland, de levensduur van het leven, we moeten de overwinning van de overwinning slaan, bewaken Wanli Haijiang.

"Synthetische brigade van het leger van het leger van het leger" Harde Bot Head Six Connect "Officieren en mannen zeiden dat het leren" Flying Green Eagle "de woestijn root, uitzendt Green, het zelfvertrouwen, de besparingen van de paarden, de vechtende geest van het strijkijzer, En de vijand die de vijand wint, streven ernaar om te vechten, het zal oorlog zijn. "Een ecologische beschaving bouwen, waarbij een klein-kangdroom realiseert, vereist militaire en burgers om samen te werken."

Het raketleger, een groep instructeur, zei: "Het leger nam deel aan de armoede en het aanvallen wordt bepaald door onze militaire natuur. We moeten een bodem en zoels doen en de inwoner van het nieuwe leven helpen. Nieuw leven.

"Zhengzhou City Ecological Milieu Beveiliging Werknemer Heng-literatuur zei dat" Flying Green Eagle "39-jarige rode track de waarde van persistentie en naleving interpreteert, om de constructie van ecologische beschaving te bevorderen, prachtig China op te bouwen om een ??benchmark te vestigen; zoals zij, zoals zij, Lange tijd kunt u beter de prachtige hobby’s van de lucht, groen en water behouden en u kunt zo snel mogelijk prachtig China bouwen.

Xue Xiaoli, een jonge onderwijsarbeider in Dongcheng-district, Beijing, groeit uit het westen van het Westen, en het "Green Water Qingshan is Jinshan Yinshan" voelt dieper. Ze zei: "In de afgelopen dagen zag ze de kinderen van de Inner Mongolia Alaji League de" Flying Spring "-schildercompetitie gelanceerd, wat aangeeft dat het ‘vliegende sterke verhaal’ in de stad, vooral het hart van de jeugd, de onderkant van de Hart. Elk kind is een vuur dat het vuur van de sterren in het origineel kan zijn; elk zaad is een hoop, de sterren hebben een groene woestijn. We hebben geloof, zinvol, krachtig, beter gebouw mooi China. "

Social Media, binnenlandse transport -5 vliegtuigen maakten een geschiedenis van militair enthousiasme in het vliegende bebossing en winddicht zand.

Zhang Xiaoma is een gemeentelijke managementarbeider, en het is altijd een militaire fan geweest die vol is van 歼 -20.

Hij merkte op: "Er is een schip-20, je kunt 20 niet vergeten, verdeid het oude geluk van 4! Om te leren het schorpioenvee, wateren, oud, oud het sputum van het gele vee, met onvergetelijk karakter, lading te bevorderen Expessorance, begraven de willekeurige wil om in het jaar van de os te zetten, elke hoek van elke stad licht! "Netizens bezig met geologisch werk Lai Yangfan, voor generatie Yun-5 piloten zullen groen zijn voor het moederland en geven een beetje voor de mensen. Hij zei dat de oude geluk-5 nu het "stervlak" is, de luchtmacht wordt getransporteerd – 5 piloten van de familie van het gezin, de wereld weet het, de mensen weten. (Ouyang Xinqiang Liu Haiyang) (Editor: Chen Yu, Qinhua) Delen Laat meer mensen zien.